Informacja dodatkowa

jachete medicale

56

Jachetele medicale fac parte din categoria uniformelor de serviciu moderne şi elegante, destinate lucrului în unităţi de ocrotirea sănătăţii: spitale, policlinici, cabinete medicale, sau la registraturi. Se deosebesc de bluzele medicale tipice prin croială, lungime şi finisaje, care sunt mai subtile şi orientate către un aspect elegant, plăcut, în cazul jachetelor.   Jachete medicale, de damă   Jachetele medicale pentru doamne se pretează foarte bine la lucrul în registratură sau birouri, acolo unde contează modul de prezentare la serviciu, medical.  Este o garderobă modernă, funcţională, ce îmbină pe deplin funcţie de protecţie cu cea de reprezentare.

La această secţiune a magazinului cu îmbrăcăminte de damă am pregătit pentru clientele noastre o selecţie de jachete medicale moderne ale brandurilor Edan şi Uniformix. Avem în prezent câteva zeci de modele cu mânecă scurtă, cu mânecă lungă sau trei sferturi. Gama coloristică extrem de bogată face să puteţi, cu siguranţă, asorta un model la propriile preferinţe. Fiecare jachetă medicală este un pic altfel, are alt fel de finisaje, închidere sau cusături decorative. Magazinul on-line Uniformix precum şi magazinele noaste fizice sunt foarte bine aprovizionate. Multe modele sunt disponibile pe loc, iar comenzile sunt executate foarte rapid. Oferim o gamă largă de mărimi, de la 34 la 48. Ne îmbogăţim permanent gama sortimentală cu noi modele de jachete medicale pentr doamne – doctoriţe şi asistente, pentru ca mottoul: fiecare doamnă găseşte ceva pentru ea să nu fie doar un slogan gol. Credem că datorită diversităţii şi bogăţiei gamei sortimentale avem cu adevărat câte ceva pentru fiecare. Verificaţi, neapărat!

Halatele medicale sunt în continuare asociate puternic cu ideea de lucru în unităţile de ocrotirea sănătăţii. Halatele tipice pentru medici şi asistente, reprezintă invariabil un atribut medical. Totuşi, nu mai sunt aceleaşi produse simple, obişnuite, cunoscute de zeci de ani. Halatele şi rochiile noastre medicale asigură un suflu de prospeţime în moda spitalicească. Sunt proiectate de designeri recunoscuţi, care se achită cu brio  de misiunea încredinţată.

pixel