Informacja dodatkowa
  • Set medical Uniformix RayOn, bluză 3050 + pantaloni 3070
  • Jachetă medicală pentru bărbați Uniformix RayOn, 3050-Ceil Blue
  • Pantaloni medicali pentru bărbați Uniformix RayOn, 3070-Ceil blue

Set medical Uniformix RayOn, bluză 3050 + pantaloni 3070

Producător: UNIFORMIX
Cod produS: 3050
Seria: Rayon
Culoare:
323,00 RON
/ szt.
Economisiți -0.31% (-1.00RON), atunci când cumpărați într-un set.
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt trimise conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dvs.

În set

Țesătură elastică
da
Sex
męskie
Tkanina
Elastan

Setul medical Uniformix RayOn combină stilul, confortul și funcționalitatea.

Bluza medicală RayOn by Uniformix este o alegere excelentă pentru profesioniștii care caută atât confort, cât și stil. Modelul clasic cu decolteu în V îi conferă un aspect elegant, care se potrivește oricărei siluete. Nu doar funcțională, ci și stilată – bluza medicală RayOn by Uniformix te face să arăți îngrijit și profesional.

Pantalonii medicali RayOn by Uniformix combină stilul, confortul și funcționalitatea. Confortul purtării este asigurat de banda elastică din talie, care este suplimentar legată cu șnururi. Astfel, pantalonii se adaptează perfect la silueta ta și oferă confort pe tot parcursul zilei. Picioarele conice cu manșete conferă pantalonilor un stil tipic jogger.

 

Compoziție:

72% poliester, 21% mătase artificială, 7% elastan

 

Mătasea artificială este un material cu multe avantaje. Este durabil, foarte plăcut la atingere, hipoalergenic și se așează bine. Mai mult, permite circulația aerului, astfel că îndepărtează umezeala de pe piele, oferind o senzație plăcută de răcoare și nu dezvoltă pete umede. Țesătura este ușor de întreținut și curățat. Se caracterizează prin durabilitate ridicată.

 

Instrucțiuni de îngrijire:

-Se spală la mașină la rece cu culori similare.

-Se usucă la temperatură scăzută.

-Se călcare la temperatură sc

Întrebați despre produs

Dacă descrierea de mai sus nu vă este suficientă, vă rugăm să ne trimiteți întrebarea cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât mai curând posibil.

Datele sunt prelucrate în conformitate cu Politica de Confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.

Campurile marcate cu asterix (*) sunt obligatorii
Scrieți opinia
Opinia dvs:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel